Sponsoring

CC Sports ondersteund enkele ruiters bij het beoefenen van de paardensport.

Joyce Heuitink
Sinds maart 2011 wordt internationaal dressuuramazone Joyce Heuitink gesponsord door CC Sports. Zij is bijzonder blij met haar nieuwe KEP-helmen, één voor de trainingen en één voor op wedstrijd. Veiligheid staat bij Joyce altijd voorop, zij is thuis niet zonder veiligheidshelm te paard te vinden. De KEP Italia helmen zijn uiterst licht (420gr), ventileren uitmuntend vanwege het gepatenteerde ‘Air Control System’, zitten door de unieke binnenvoering zeer comfortabel en, last but not least, natuurlijk het Italiaanse design en de vele mogelijkheden om de helm te personaliseren. www.joyceheuitink.nl

Emmelie Scholtens

Sinds kort heeft Emmelie de beschikking over een drietal nieuwe caps. Kep Italia, producent van topkwaliteit rijhelmen heeft veiligheid, kwaliteit en stijl hoog in het vaandel staan. Kep Italia is in Nederland een relatief nieuw merk dat wereldwijd hard aan de weg timmert. De sponsoring is tot stand gekomen via de Nederlandse importeur Carola Papenburg van CC Sports.

Vele Internationale ruiters betreden al met hun Kep de piste. Het unieke aan de helmen van Kep is de uitneembare binnenvoering, die wasbaar, vervangbaar en los verkrijgbaar is. De KEP Italia helmen zijn uiterst licht (420gr), ventileren uitmuntend vanwege het gepatenteerde ‘Air Control System’, zitten door de unieke binnenvoering zeer comfortabel en, last but not least, natuurlijk het Italiaanse design en de vele mogelijkheden om de helm te personaliseren. De helmen gemakkelijk afwasbaar met een speciaal doekje dat erbij geleverd wordt.

Emmelie heeft de beschikking over drie verschillende modellen. Naast de twee onderstaande modellen heeft zij ook een model die speciaal voor haar persoonlijk is gemaakt, deze zal worden gebruikt voor de wedstrijden.

Alice Naber-Lozeman

Ook Alice Naber-Lozeman kiest voor de veiligheid van KEP Italia!

Sinds 6 weken draagt Alice Naber-Lozeman een KEP Italia helm. Deze bevalt haar zeer goed!De pasvorm is uitmuntend en vanwege de goede ventilatie blijft haar hoofd fijn koel. Zij heeft een speciaal, voor haar, samengestelde KEP, zwart matte basis met blauw leren voor- en achterzijde. Zo kan ze hem makkelijk combineren met zowel haar zwarte als haar blauwe wedstrijduitrusting!©2010 Copyright CC SPORTS. All rights reserved.Powered by De PaardenGids.nl