CC Sports is de trotse distributeur voor KEP Italia in Nederland.

KEP Italia is de absolute koploper qua veiligheid, design en comfort op het gebied van rijhelmen voor alle takken van de paardensport!

Techniek, pasvorm, comfort en elegantie zijn de kenmerken van KEP Italia, Superior Helmets!
Veiligheid en het moderne ontwerp voldoen aan de vraag van de (professionele) ruiter. Deze cap is licht van gewicht (400 gram) en heeft een perfecte en comfortabele pasvorm, waarbij ultieme veiligheid en bescherming blijven gewaarborgd.
De helm is voorzien van ACS (Air Control System) waarbij het rooster aan de voorkant zorgt voor een optimale ventilatie. Deze regelt de luchtstroom en is eenvoudig open en dicht te zetten. De binnenvoering is gemaakt van high-tech materiaal en in zijn geheel eenvoudig demonteerbaar en te vervangen/wasbaar. Bezwete hoofden en ruikende helmen zijn hierdoor verleden tijd!
Wordt geleverd met luxe, waterafstotende tas met opbergruimte voor handschoenen en het KEP Clean doekje. Hiermee is de helm eenvoudig schoon te maken.
Maatvoering: M (51-58) en L (59-62), waarbij met de binnenvoering de perfecte maat voor iedere individuele ruiter kan worden gecreëerd.

De KEP Italia is de enige helm welke voldoet aan alle veiligheidseisen die er wereldwijd zijn.

Voorbeelden
Klik op een van de series om voorbeelden te bekijken.

Chromo Mica bekijk>
Cromo Shine bekijk>
Chromo Textille bekijk>
Eigen ontwerp bekijk>
Tassen en Accesoires bekijk>


©2010 Copyright CC SPORTS. All rights reserved.Powered by De PaardenGids.nl